MÉS QUE UNA COLLA!!!

MÉS QUE UNA COLLA!!!

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Entitat
Correu electrònic Imprimeix PDF

Des de l'any 1994, la Festa Major de Mollet del Vallès té un al·licient afegit a part dels tradicionals balls a l’envelat, els concerts juvenils al parc de Can Mulà, les trobades de Gegants i de Castellers, els espectacles dels Diables, etc... Aquest al·licient és la competició portada entre dues colles que l’any 1994 van néixer a idea d'un grup de gent de diferents entitats per tal d'amenitzar la Festa Major. Es va haver de pensar el nom de les dues colles rivals i en les diferencies que les portarien a la competició. Morats i Torrats va ser la manera en que les colles sigueren batejades.

L’afany pel bon menjar i de no privar-se mai de gaudir dels bons aliments van portar a donar nom a la Colla dels Morats, mot que es dona a l’estat que un es queda al atipar-se fins a rebentar. Per l’altre part la Colla dels Torrats van trobar el seu nom en el plaer de l’alcohol i de gaudir la festa arrel del bon beure. I traient de context les diferencies el que està clar és que tant una colla com l’altre saben gaudir menjant i bevent.

Pel que a la nostra colla respecta (els Morats, per si encara no us en heu adonat), sempre hem volgut fer participar a la ciutadania donant-los peu a participar en tots els actes i fonamentalment a gaudir de la Festa Major amb la nostra colla. Els Morats ens hem volcat per complet a la competició, deixant sempre temps i forces per a la preparació i organització dels actes. Els dos primers anys de les Colles van ser marcats per l’espectacle als carrers i les primeres aproximacions a la població, els que coneguin les colles des dels seus inicis recordaran els corremolls pels carrers del casc antic de la ciutat i espectacles com "Mollet de Mar" o algun cercavila, entre d’altres actes que ens van donar a conèixer. Doncs durant aquestes dues primeres Festes Majors encara no havia nascut la rivalitat i van ser per a informar a la ciutadania que en venia una de grossa. I és que en deu anys la colla a crescut molt, de ser un grup molt reduït d’amics s’ha convertit en una entitat de prop 160 socis que gaudeixen de les colles tant per la Festa Major, com per la festa de Cap d’Any com pel que vingui.

 

 

Darrera actualització de diumenge, 27 de juliol de 2014 22:11  

Contacte

local: C.C. L'ERA

E-mail: collamorada@gmail.com

Facebook: facebook.com/collamorada

Twitter: twitter.com/CollaMorada

Instagram: instagram.com/colla_morada