MÉS QUE UNA COLLA!!!

MÉS QUE UNA COLLA!!!

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici Palmarès Festes Majors
Correu electrònic Imprimeix PDF

Palmarès de Festes Majors

 

Després de 20 Festes Majors, 17 de les quals puntuables, el palmarès entre les Colles de Morats i Torrats és:

 

Tot i que és en la Festa Major del 1994 on comença a sorgir la idea de crear unes Colles que dinamitzin la Festa Major de Mollet del Vallès, no és fins el 1995 que les Colles participen a la Festa Major com a una entitat. No obstant, no és fins el 1997 que s'inagura la competició amb la victòria de la Colla dels Morats que aconsegueix posar un marcador de 4-0. En el 2001 la Colla dels Torrats aconsegueix la seva primera victòria, aconseguint igualar el marcador a 4 en el 2014.

L'any 2005 apareixen molts nervis per saber quina colla es torna a posar per davant del marcador i finalment és la Colla dels Morats qui guanya, impedint encara que la Colla dels Torrats aconsegueix anar per primera vegada davant del marcador. No obstant, la Colla dels Torrats només s'ha d'esperar 2 anys per posar-se per endavant al marcador per 5-6 i ampliar el marcador fins a 5-9 en el 2011.

Des de la Colla dels Morats hi ha l'esperança que la 10a victòria de la Colla dels Torrats sigui una maladicció i els hi costi aconseguir-la. Per part de la Colla dels Morats s'aconsegueix demorar un any que la Colla dels Torrats aonsegueixi la dècima victòria ja que la Festa Major del 2012 és Morada.

Darrera actualització de divendres, 1 de maig de 2015 10:01  

Contacte

local: C.C. L'ERA

E-mail: collamorada@gmail.com

Facebook: facebook.com/collamorada

Twitter: twitter.com/CollaMorada

Instagram: instagram.com/colla_morada